Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Vucinic két angol klub kívánságlistáján

Már régóta nyílt titok, hogy a Juventus mellőzött montenegrói támadója létszámfelettivé vált jelenlegi munkáltatójánál és a nyáron valószínűleg új csapat után néz.


Most pedig két új kérőről számolnak be a médiumok a játékossal kapcsolatban. A célállomás London vagy Liverpool lehet.

A Tuttosport jelentései szerint ugyanis a 30 éves támadót két angol gárda, a Tottenham Hotspur és az Everton együttese is szívesen a soraiban tudná.

A Bianconeri igyekszik megválni Vucinictől, miután a csatár az előző idénytől perifériára szorult az Öreg Hölgynél, viszont ha hinni lehet a pletykáknak a torinóiak nem kölcsönben, hanem végleges eladásban gondolkodnak, ezzel is forrást teremtve a nyári átigazolásokhoz.

A londoniaknál Roberto Soldado angliai bemutatkozása nem sikerült túl fényesre, a csapatnak tehát szüksége van további erősítésekre a támadószekcióban.

Az Everton esetében pedig a montenegrói neve egyfajta Lukaku-pótlékként merült fel, ugyanis a belga tehetség az idény végéig tartó kölcsönszerződése után valószínűleg visszatér a Chelseahez, így Roberto Martineznek mindenképpen meg kell találnia a megfelelő helyettesét.

Vucinic az előző idényben tizenkét alkalommal húzhatta magára a zebracsíkos dresszt a Serie A-ban, és összesen két alkalommal zörgette meg az ellenfelek hálóját.

forrás: juventuz.blog.hu