Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Újabb ajánlatot tettek Alexis Sánchezért

A Calcio News spanyol forrásokra hivatkozva arról számol be, hogy a Juventus egy második, megemelt ajánlatot tett az FC Barcelona asztalára Alexis Sánchez játékjogáért, s Torinóban nem rejtik véka alá, hogy a chilei válogatottal a brazíliai világbajnokságon szereplő támadó a klub legfőbb kiszemeltje a nyári átigazolási szezon során.

 
Az Antonio Conte által vezérelt csapat vezetősége a pletykák szerint 18 millió eurós ajánlattal tesztelte a katalánok ellenállását az elmúlt hetek során, azonban most hajlandóak lennének akár 20 millió eurót is kínálni Alexis Sánchezért, aki nyáron minden valószínűség szerint távozik a Nou Campból.

Az olasz hírportál azt is tudni véli, hogy a Juventus Arturo Vidal befolyását is bevetné, s megpróbálja legjobb barátján keresztül Torinóba édesgetni a katalánok chilei játékosát, aki korábban már szerepelt Olaszországban, az Udinese csapatánál.

Sánchez remek szezont produkált Tata Martino csapatában, hiszen 19 találatig jutott, s így felkeltette számos klub, így az Arsenal és a Manchester United érdeklődését.

Alexis Sánchez tegnap kezdőként lépett pályára hazája csapatában az Ausztrália elleni csoportmérkőzésen, s oroszlánrészt vállalt a dél-amerikai ország győzelmében.

forrás: juventuz.blog.hu