Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Conte személyesen győzködi Alexis Sánchezt?

Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus mestere, Antonio Conte személyesen is felvette a kapcsolatot az FC Barcelona chilei támadójával, Alexis Sánchezzel, annak érdekében, hogy Torinóba csábítsa a jelenleg a brazíliai világbajnokságra készülő játékost.


A chilei válogatott játékos pillanatnyilag a barcelonai vérfrissítés egyik vezéráldozatának, s a Nou Camp egyik biztos nyári távozójának tűnik, akit az utóbbi hetek során többszörösen szóba hoztak az Öreg Hölggyel, majd a helyzet tovább bonyolódott az angol érdeklődők, köztük a Manchester United és a Liverpool színre lépésével.


A Tuttosport mai száma azonban arról számol be, hogy Antonio Conte személyes beszélgetést kezdeményezett a korábban az Udinese csapatában is megforduló támadóval, annak érdekében, hogy meggyőzze arról, hogy választása a torinói klubra essen.


A pletykák szerint Conte biztosította Alexis Sánchezt arról, hogy a Juventus legfontosabb kiszemeltjeként tekint rá, s kulcsszerepet szán neki a következő szezon során. 


A torinói napilap úgy tudja, hogy Sánchez a Juventust favorizálja, nem utolsósorban azért, mert Torinóban napi kapcsolatba kerülhetne honfitársával és egyben legjobb barátjával, Arturo Vidallal.

forrás: juventuz.blog.hu