Recent comments

Friss Hírek

BERLUSCONI: Szeretnék egy olaszos Milant

Silvio Berlusconi pénteken meglátogatta a Milan új főhadiszállását, a Casa Milant. 


Az olasz tulajdonos beszélt többek között Inzaghiról, Balotelliről és a létesítményről.

Berlusconi pénteken délután két óra körül érkezett a Casa Milanhoz tanácsadója, Fedele Confalonieri és Matteo Salvini politikus társaságában. 

A korábbi olasz kormányfő Barbara Berlusconival és Adriano Gallianival ebédelt majd bejárta az épületet Fabio Novembre építésszel.

“Nagyon izgatott vagyok a Mondo Milan múzeum miatt. Az összes érzést és a történelmünket tartalmazza. Szeretnék köszönetet mondani lányomnak, Barbarának a múzeumot illetően. Csak ajánlani tudom a szurkolóknak, hogy látogassanak el a Mondo Milan múzeumba. Tényleg megéri. Nagyon izgatott vagyok” – mondta Silvio Berlusconi, a klub teljhatalmú tulajdonosa. A múzeum megtekintése 15 euróba kerül.

“A múzeum bemutatja, hogy milyen sikerekben volt részünk és milyen kihívások voltak. Ugyanazon az úton kell haladnunk, amelyen az elmúlt 30 évben. Vannak olyan időszakok, amikor két ciklus között szünetre van szükség. Egy olyan bajnokkal, mint Inzaghi és Barbara támogatásával, aki egyébként a szervezésekben egy zseni, olyan szép jövőt tudunk felépíteni, amilyen a múlt volt”.

Mastour? Ő lehet a jövő Milanjának egyik szimbóluma. 

Alex? Már korábban is ismertem, ő egy nagyszerű ember. 

Inzaghi? Nagyon elszánt és éhes a sikerre. Mindennel összhangban van, amit a Milanban szeretnénk megvalósítani – csapatot, amely a győzelem megszerzéséért megy fel a pályára és szeretnénk szórakoztatni a közönséget, egy show-t rendezni. 

Seedorf? A következő igazgatósági gyűlésen fogjuk eldönteni, hogyan tovább”.

“Mario Balotelli része a jövő Milanjának? Azt hiszem, igen. Remélem, hogy megtanul középcsatárként játszani. 

Mercato? Több lehetőség is adódik, nézve, hogy jövőre csak a Serie-A-ban játszunk. Reméljük, hogy képesek leszünk egy új korszakot kezdeni. Rengeteg a bizalom az 1996-ban, az 1997-ben és a 1998-ban született játékosaink felé”.

“Szeretnék egy olaszos Milant. Remélem, hogy egy erős, fiatal olasz játékosokból álló Milant állíthatunk ki a pályára, akik Lombardiát képviselik” – fejezte be.

A Milan eddig az átigazolási időszakban Michael Agazzit és Alexet szerződtette.

Adil Ramiról, Adel Taarabtról és Jeremy Ménezről folynak a tárgyalások.

forrás: acmilan.hu