Recent comments

Friss Hírek

ALLEGRI: Inzaghi lelkesedése ragályos

Adriano Galliani, az AC Milan alelnöke a TuttoMercatoWeb-nek adott nyilatkozatában beszélt Filippo Inzaghi hihetetlen munkamoráljáról, és büszkeséggel tölti el, hogy a világbajnokságra készülő olasz válogatott keretében három saját nevelésű védő is helyet kapott.


“Az elmúlt pár napot folyamatosan együtt töltöttem Pippóval, aki úgy dolgozik, mint egy megszállott, és a lelkesedése ragályos. Még egy hónap van a nyári átigazolási szezon kezdetéig, és azon dolgozunk majd, hogy a lehető legversenyképesebb csapatot alakítsuk ki az edző számára.”

Galliani röviden kitér a Kakával kapcsolatos hírekre is, melyek szerint a brazil aranylabdás a hazatérést fontolgatja, és lehet hogy a következő szezont már nem a második otthonának számító Milánóban kezdi meg.

“Mostanában nem hallottam Kakáról,” – zárta le gyorsan a kérdést a Milan tar fejű vezetője, és inkább más téma felé terelte a nyilatkozatot. “Az olasz válogatott keretében három Milan nevelésű játékos  (Ignazio Abate, Mattia De Sciglio és Matteo Darmian – a szerk.) is van. Ez hatalmas büszkeséggel és elégedettséggel tölt el bennünket.  Mindig azon munkálkodunk, hogy a ranglétrát végigjárva sok fiatal játékos kerülhessen be a felnőtt csapatba, majd utána a válogatottba.”

Az igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy bár Abate és De Sciglio jelenleg a Mlan alkalmazásában állnak, és a piros-feketéknél nyújtott teljesítményükkel kerültek be a válogatott keretbe, de Darmian már elhagyta nevelőegyesületét, és a Torino játékosaként nőtte ki magát.

forrás: acmilan.hu