Recent comments

Friss Hírek

U21: De Laurentiis és Balotelli is Insignet dicséri

Tegnap este1-0-s győzelmet aratott Anglia fiataljai ellen az olasz U21-es válogatott az Izraelben zajló Európa-bajnokság első mérkőzésén. 


A találkozó egyetlen gólját a Napoli tehetsége, Lorenzo Insigne szerezte a 79. percben szabadrúgásból. A támadónak érezhetően megnőtt az ázsiója, sokan elismerően vélekednek a teljesítményéről.

A találkozót követően Insigne maga röviden és nagyon szimpatikusan értékelte a meccset:

"A lényeg az, hogy nyertünk, ez pedig nem csak az én érdemem, hanem a csapattársaimé is, még azoké is, akik a padon ültek tegnap." - fogalmazott Insigne.

Az U21-es csapat szövetségi kapitánya, Devis Mangia és Insigne klubjának, a Napolinak az elnöke is megszólalt játékosával kapcsolatban. Devis Mangia az újságírók kérdésére két nevet emelt ki a csapatból, Aurelio De Laurentiis pedig örömét fejezte ki a gól és a győzelem miatt.

"Két név? Általában nem szeretek bizonyos embereket kiemelni, de most megteszem: Insinge és Bardi. Az egész csapat nagyszerűen játszott, de ők tetszettek a legjobban. Lorenzo? Nagyon nehéz lenne őt helyettesíteni és lecserélni is." - nyilatkozta Mangia, aki remek nyitányt produkált a csapattal.

"Nagyon örülök a teljesítménynek, a győzelemnek, és mindenek felett annak, hogy a mi játékosunk szerezte a győztes gólt. Ezzel a góllal Nápolyt képviseli az egész világ előtt, és ez nagyon fontos számunkra." - vélekedett De Laurentiis, aki tavaly nyáron igazolta le Insignét a Pescarától.

Insigne szabadrúgásgólját stílusa miatt sokan Maradona szabadrúgásaihoz kezdték hasonlítani, de Balotelli idei, Parma ellen lőtt gólja is igen hasonlóra sikeredett. 

A Milan balhés csatára egyébként szintén elismerését fejezte ki Lorenzo irányába, közvetlenül a gól után Twitterén keresztül kezdett lelkendezésbe:

"Lorenzoooo csodálatooooos. Hahaha, Olaszország 1, Anglia 0, Pooopopoppopopooooopo!!!" - hirdeti Balo hivatalos oldala.

Az Azzurini így egy kör után vezeti a csoportot, legközelebb szombaton 21:30-kor lép pályára a házigazda Izrael ellen.

forrás: azzurri.co.hu