Recent comments

Friss Hírek

Konföderációs Kupa: Balotelli készül a spanyolok elleni bosszúra

Mario Balotelli, az olasz labdarúgó-válogatott támadója már nagyon készül a Spanyolország elleni elődöntőre a Konföderációs Kupán, amelyen bosszút állna a tavalyi Eb-döntőben elszenvedett 4–0-s vereségért.


„Egy éve várom már az újbóli találkozást Spanyolországgal. A bosszú olyan, mint egy tál étel hidegen felszolgálva” – osztotta meg gondolatait facebook profilján a Milan támadója.

A csoportgyőztes brazilok mögött az olaszok a második helyen jutottak be az A-csoportból az elődöntőbe, ahol a B-csoport első helyezettjével, emberi számítás szerint Spanyolországgal mérkőznek meg.

A spanyolok a csoportkör harmadik, utolsó fordulójában ma Nigéria ellen lépnek pályára, míg Uruguay Tahiti ellen játszik. (A Nemzeti Sport Online mindkét mérkőzést élőben közvetíti.) A hatpontos spanyolok impozáns gólkülönbségüknek köszönhetően szinte biztosan elsők lesznek akkor is, ha kikapnak az afrikaiaktól. 

Viszont a papírforma egyáltalán nem a vereségük mellett szól, amellyel viszont Uruguaynak kaparhatják ki a gesztenyét és a brazilok elleni elődöntőt.

forrás: NSO