Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Tévez börtönbe mehet, ha visszatér Angliába

A Juventus megdöbbent, amikor kiderült, hogy Carlos Tévez letöltendő börtönbüntetést kaphat, ha visszatér a szigetországba.


Jelentések szerint az Öreg Hölgy legújabb igazolása azzal a szándékkal tér vissza Manchesterbe, hogy fellebbezzen a bírósági határozat ellen, ami 250 óra közmunkára ítélte. 

Ügyvédje abban reménykedik, hogy ügyfele „megváltozott körülményeire” hivatkozva egy enyhébb ítéletet tudnak kicsikarni az ügyben. Azonban, ha a bíróság úgy értékeli a fellebbezést, hogy Tévez csak időt akar nyerni, amíg Olaszországba költözik, akkor börtönbe küldheti a játékost, hogy letöltse a büntetését.

Tévez jogosítványát fél évre bevonták januárban, miután egymást követték a közúti szabálysértésekei, később ráadásul jogosítvány nélkül is vezetett. 

Az 166 futballmeccsnyi büntetés azonban kitöltetlenül maradhat, most hogy fekete-fehérbe öltözött a csatár, ráadásul nevelőtisztje már többször figyelmeztette, hogy sokkal súlyosabb dolgokat kockáztat, ha nem tölti le a büntetését, mielőtt végleg Torinóba költözik.

A Zebrák reménykednek benne, hogy a fellebbezés sikerrel jár és jóval kevesebb óra közmunkára ítélik Tévezt.

forrás: Juventusfc.hu