Recent comments

Friss Hírek

Roma: Pallotta sikeres klubot szeretne

James Pallotta számára nagyon fontos, hogy a Roma mind a pályán, mind üzletileg sikeres legyen.


Az amerikai befektetői csoport 2011-ben vásárolta meg a klub részvényeinek többségi részét és a céljuk az, hogy a klub a pályán és üzletileg is sikeres legyen a jövőben.

"Egy futball klubnak üzleti vállalkozásként kell működnie, nem szabad, hogy csak hobbi legyen."- mondta Pallotta a Financial Times-nak.

"A Celtics most már nyereséges. Ha a működtetést teljesen üzleti alapokra helyezed, akkor az nyereséges lesz. Olaszországban a klubok a bevételekből tartják fent magukat és persze egy bizonyos fokú egoizmus is szerepet játszik. Mi nem az egoizmusért csináljuk. Megpróbálunk a lehető legtöbb professzionizmust belevinni a vezetésbe, felhasználva az amerikai sportcsapatoknál legjobban bevált gyakorlatokat."

"Mielőtt ide jöttünk nem volt semmilyen közösségi tájékoztatás. Nulla. Az előző tulajdonos semmit nem csinált és most felejtsük el a Facebook-ot, vagy a Twittert."

"Ami pedig a tavalyi évet illeti, nagyon frusztráló volt és mélyen csalódott voltam. Megvertük a legjobb csapatokat, köztük a Juventust, megsemmisítettük a Milánt és a Fiorentinát, az Intert háromszor vertük meg, de teljes képtelenség, ahogy a tabella alsó felében levő csapatokkal játszottunk." 


forrás: asroma.hu