Recent comments

Friss Hírek

Milan: Nincs megállapodás Flaminivel

A várakozások szerint nem újítja meg szerződését Mathieu Flamini, a Milan középpályása. Állítólag a játékos igényei túl magasak. 


Eközben úgy tűnik, hogy Cristian Zaccardo visszatérhet a Parmába.
 
Jelen pillanatban 33 játékosból áll a csapat és Adriano Galliani elmondása szerint ahhoz, hogy játékos érkezhessen előbb valakinek távoznia kell. A Milan vélhetően szeretné megtartani Mathieu Flaminit, aki a 2012/2013-mas szezon második felében nagyszerűen teljesített. A hírek szerint tegnap a Milan és Flamini között találkozó volt, ám a felek álláspontja szinte mindenben eltérő.

“Tovább kell tárgyalnunk, hogy megszülessen a döntés. Flamini boldog a Milanban, de ez nem jelenti azt, hogy marad” – mondta Flamini ügynöke, Helene Misserly.

A Sky és a La Gazzetta dello Sport szerint a francia középpályás évi 2,5 millió eurót szeretne és három évre írna alá, ám a Milan ajánlata évi 900 ezer – 1 millió euró két éven át.

Az újság szerint a felek a következő napokban újra asztalhoz ülnek, hogy megtárgyalják Flamini jövőjét. Flamini maradása szinte lehetetlen, kivéve ha elfogadja a Milan ajánlatát. Időközben kiderült, hogy a Milan nem szeretne megválni Urby Emanuelsontól, aki csak egy jó ajánlat esetén távozhat. A Milan és a Real Betis közötti tárgyalások megszakadtak Didac Vilával kapcsolatban, miután a spanyol klub csak kölcsönbe szerette volna leigazolni a védőt. Viláért más csapatok is érdeklődnek.

Bakaye Traoré és Taye Taiwo minden bizonnyal távozik, vélhetően a francia vagy az angol bajnokságban folytatják. Eközben a Sportitalia szerint Cristian Zaccardo szeretne visszatérni a Parmához. Az olasz jobb-, középhátvéd a téli átigazolási időszakban érkezett a Milanhoz, ám kevés játéklehetőséget kapott. A rossoneri Nicola Sansone játékjogának felét szeretné megkapni Zaccardóért cserébe.

forrás: acmilan.hu