Recent comments

Friss Hírek

Bronzetti: Még nem dőlt el Higuaín jövője

A Real Madridhoz közel álló ügynök, Ernesto Bronzetti elárulta, hogy a Juventus egyik legfőbb célpontjának számító argentin támadó, Gonzalo Higuaín, a pletykákkal ellentétben, még igazolt az Arsenal csapatához.


Korábbi értesülések szerint a Juventus vezetősége már tárgyalóasztalhoz ült a Real Madrid képviselőivel a játékos esetleges átigazolásának ügyében, azonban az elmúlt napokban erősödtek azok a pletykák Angliában, amelyek az Arsenal és a Real Madrid közötti megegyezésről szóltak.

"Hogy Higuaín az Arsenalhoz igazol-e? Nem tudok róla." - nyilatkozta Bronzetti a Tuttomercatoweb munkatársának. "A Real Madridnak még meg kell oldania a jövőbeli edzőjével kapcsolatos kérdést, s Carlo Ancelotti lehet a válasz."

"Egészen addig semmi sem biztos. Higuaín ügyében mindössze annyit tudok elmondani, hogy öt-hat csapat is érdeklődik utána, nem csupán a Juventus és az Arsenal."

A Juventus bízik abban, hogy 22 millió euró körüli összegért megszerezhető a Real Madrid támadója, míg a fővárosi klub legalább 30 millió eurót szeretne kapni a játékosért.

forrás: Juventuz.blog.hu