Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Ajánlat Kolarovért

Nem telt el egy hét Carlos Tévez Manchesterből Torinóba való átigazolása óta, de a Zebrák már a következő City-játékosra vetették ki hálójukat.


A Tuttosport szerint a perifériára szorult Aleksandar Kolarov iránt két olasz gárda  is verseng: a Juventus valamint az Inter csapata.

A napilap úgy tudja, a 7 millió euróra taksált játékosért már ajánlatot is tett az Öreg Hölgy.

A 27 éves védő többször nyilatkozta, hogy több játéklehetőséget szeretne, és ezért akár távozni is hajlandó Angliából. Bár a kék manchesteri együttes nem rég nevezte ki Manuel Pellegrinit új edzőjének, Kolarov továbbra is versenyhelyzetre számíthat a francia Gaël Clichyvel szemben. 

A Tuttosport szerint az Inter régóta figyelemmel követi a válogatott játékost, ennek ellenére a Bianconeri ugrott pole pozícióba az aláírásáért. A lap szerint a Juventus már ajánlatot is tett: Marottáék 1,5 millió euróért szeretnék kölcsönvenni Kolarovot, valamint 5,5 millió eurós vásárlási jogot kérnek a játékosért.

Egyelőre nem tudni, az Inter hogyan reagál erre a lépésre, s vajon tesznek-e ennél csábítóbb ajánlatot az angol csapatnak.

Az Öreg Hölgy malmára hajthatja a vizet, hogy a Fekete-fehérek nemcsak a harmadik zsinórban elnyerhető Scudettójukért fognak harcolni, de a Bajnokok Ligájában is megmérkőznek majd.

forrás: Juventuz.blog.hu