Recent comments

Friss Hírek

Benítez: Nem áll szándékunkban eladni Cavanit

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Napoli vezetőedzője, Rafa Benítez reméli, az együttes meg tudja tartani a többek között a Real Madrid által is kiszemelt Edinson Cavanit.


A 26 éves uruguayi támadót a királyi gárdán kívül a Chelsea-vel és a Manchester Cityvel is előszeretettel hozzák szóba a különböző lapok, de a nápolyi klub új mestere reméli, hogy végül nem igazol sehová.

„Nem akarjuk eladni Cavanit, nincs szándékunkban ezt a lépést meghozni – mondta Benítez. – Az elnök úrral közösen meg akarjuk tartani. Nagyon fontos játékos számunkra, és reméljük, továbbra is sok gólt szerez az együttesünkben.”

„Nyilván van egy kivásárlási záradék a szerződésében, és ha távozik, akkor csak ezért az összegért cserébe teszi” – tette hozzá Benítez.

Mint ismert, Cavani szerződésében – amely 2017-ig érvényes – 63 millió eurós kivásárlási ár szerepel, de augusztus 10-i határidőig. Amennyiben a kérő leteszi ezt az összeget, az olaszoknak nincs mit tenniük.

„Aki akarja a srácot, annak fizetnie kell érte, még akkor is, ha nincs szükségünk pénzre. A mi szándékunk az, hogy maradjon nálunk, mert meg akarjuk erősíteni az együttest annak érdekében, hogy  még értékesebb legyen” – zárta mondandóját Benítez. 


forrás: NSO