Recent comments

Friss Hírek

Milan: Galliani Ljajicot akarja

A legfrissebb átigazolási pletykák a Milan háza tájáról.


Úgy tűnik, hogy már nem fog változni a Milan védelme.

A friss szerzemény, Jherson Vergara újra csapatának egyik legjobbja volt az El Salvador elleni U20-as VB meccsen. A kolumbiaiak 3-0-ra nyertek és csoportelsőként jutottak tovább. Mérlegük 2 győzelem, 1 döntetlen. A legfrissebb hírek szerint Salamon is marad a nagycsapatnál és megkapja az esélyt.

Galliani Adem Ljajicot akarja. A szerb támadónak 2014. nyarán jár le a szerződése, ám Galliani már a nyáron szerződtetni akarja a Violáktól. 10m eurót szám Milan a szerb játékosra, a Fiorentina 20m euróban határozta meg az árát. A bizniszbe bevonhatják a felek Urby játékjogát is.

Neymar után Felipe Andersont is értékesítette a Santos, így még több pénz folyt be a kasszájukba, amiből megvásárolhatják Robinhót. A lapok szerint 8 millió euro már elég lehet ahhoz, hogy a Milan elengedje a brazilt.

A szurkolók által leginkább várt kérdés, hogy mi lesz a Fáraó sorsa. Nos, állítólag a jövő héten asztalhoz ül El Shaarawy és Galliani. A Gazzetta szerint elég nagy esély van arra, hogy a Milan piacra dobja Stephant. A City, a Napoli, az Anzhi és a Fiorentina is érdeklődik utána. Részletek kedden, vagy szerdán.

Egyre nagyobb az esély arra, hogy egy másik kolumbiai is érkezzen.  Quintero Boatenghez hasonlóan lehet a Milan játékosa. Pár éve a ghánai középpályás a Genoán keresztül érkezett a Milanhoz egy kölcsönszerződés keretében, majd a szezon végén végleg megvásároltuk. A két klub újra az átigazolás ezen módját alkalmazhatja a kolumbiai játékmester esetében. Preziosi 5 millió euróért vásárolta meg a Pescarától a játékos felét.

Lapinformációk szerint Poli és Honda szerződtetése is a küszöbön áll, de Flamininek és Boatengnek előbb távoznia kell. A japán középpályást a CSZKA július 13-ig mindenképpen szeretné megtartani, ugyanis akkor rendezik az Orosz Szuperkupát a Zenit ellen. Boatengért a vezetőség 10-15 millió eurót remél, amiből megvásárolhatnánk mindkét játékost. Polit 6-ért, Hondát 3-4-ért. Japánban biztosak abban, hogy csak idő kérdése Honda Milanba szerződése, ezért egy TV-s csapat már meg is érkezett Milánóba, hogy naprakészen figyeljék az eseményeket.

forrás: acmilan.hu