Recent comments

Friss Hírek

Napoli: A Chelsea megegyezezett Cavanival, évi 8.5 milliót kaphat

Olasz források szerint az Európa-liga-győztes Chelsea mindenben megegyezett Edinson Cavanival, az SSC Napoli uruguayi csatárával, így már „csupán” a délolasz klubbal kell megállapodnia a támadó kivásárlásának összegéről.  


Cavani jelenleg az uruguayi válogatottal szerepel a Konföderációs Kupán, a brazilok elleni, 2–1-re elveszített elődöntőben első gólját is megszerezte a tornán, vasárnap az Olaszország elleni bronzmérkőzésen is pályára léphet.

Mindeközben Cavani ügynöke és családja ült le tárgyalni a Chelsea vezetőivel, a SportMediaset tudomása szerint mindenben meg is egyeztek, a játékos öt évre írhat alá, évi 8.5 millió eurós fizetésért.

A Napoli elnökével, Aurelio De Laurentiisszel azonban még nem találkoztak az álláspontok. A filmmogul egyelőre nem enged Cavani 63 millió eurós kivásárlási árából, a Chelsea azonban nem hajlandó ennyit fizetni.

Cavani a héten úgy nyilatkozott, a Konföderációs Kupa befejeztével személyesen szeretne leülni a nápolyi elnökkel, hogy megbeszéljék a jövőjével kapcsolatos kérdések részleteit.

forrás: NSO