Recent comments

Friss Hírek

Milan: Honda négy éves szerződést írhat alá

A Milan négyéves szerződést ajánlott fel Keisuke Hondának, aki évente 2,5 millió eurót kereshet. 


A piros-feketék mellett az Everton is bejelentkezett a játékosért a CSZKA Moszkvánál.

Mint ismert, a Juventus 9+3 millió euróért szerződtette Carlos Tévezt, aki azt mondta, hogy a Juventus sokkal jobban akarta őt, mint a Milan. Úgy tűnik, a Milan most már Keisuke Honda leigazolására koncentrál. A japán középpályás szerződése december 31-ig szól a CSZKA-nál.

Olasz napilapok szerint a Milan hamarosan elküldi ajánlatát 27 éves középpályásnak, aki négy évre írna alá és évente 2,5 millió eurót keresne. Az összeg a játékos teljesítményétől függően 500 ezer euróval nőhet.

Eközben az angol bajnokságban szereplő Everton állítólag 7 millió eurós ajánlatot tett Hondáért, míg a Milan ajánlata 2 millió euró. A Gazzetta arról számolt be, hogy Honda és a klub vezetősége megállapodást kötött, amelynek értelmében 2 millió euróért már távozhat. Az újság szerint Adriano Galliani a következő napokban Honda megszerzésén fog dolgozni. Ám a Sportitalia megjegyzi, hogy addig nem érkezhet Honda míg valaki el nem hagyja a klubot.

Jelenleg áll az Andrea Poli-deal is, mivel a Milannál még Mathieu Flamini és Bakaye Traoré jövője tisztázatlan. Továbbá a Milan érdeklődik Alessandro Matri iránt, ám a kivásárlási ára túl magas, a Juventus 12 millió eurót kér a támadóért.

forrás: acmilan.hu