Recent comments

Friss Hírek

Pallotta : De Rossi-ról lehet tárgyalni

A RAI Sport interjút készített a Roma amerikai tulajdonosával, James Pallotta-val. 


Az üzletember elmondta véleményét két legnagyobb nevű játékosáról, valamint gyorsan tisztázta klubját a kibontakozó rendőrségi kutatások alól, sőt, az edzőválasztás részleteibe is beavatott minket.

"Legjobb tudomásom szerint az alapján, amit a személyzet mondott nekem, semmi közünk az Olaszországban folyó pénzügyi rendőrségi vizsgálatokhoz és keresésekhez. Találkoztam Rudi Garcia-val itt, New York-ban, és csupán egy óra is elég volt ahhoz, hogy megértsem, ő a megfelelő személy a Roma vezetésére. Hosszú időn keresztül velünk lesz."

"De Rossi? Meglátjuk, mindenesetre tárgyalókészek vagyunk vele kapcsolatban, úgy, mint minden egyes Boston Celtics-játékossal (hiszen nem mellékesen Pallotta az NBA-ben játszó Boston tulajdonosa is - a szerk.). 

Totti mindig is az AS Roma kötelékébe fog tartozni, mindenki ezt akarja. Azt hiszem, még egy-két évet játszani fog. Nem tudom, hogy el akarja-e érni a 40-et még játékosként, az is lehet, hogy megkér engem arra, hogy 50 évesen is a pályán lehessen"-fejezte be mondandóját Pallotta mosolyogva.

forrás: azzurri.co.hu