Recent comments

Friss Hírek

Milan: Megkezdődtek a tárgyalások Hondáról

A Milan legújabb célpontja a japán Keisuke Honda, aki 3 millió eurós fizetést szeretne kapni, míg klubja, a CSZKA Moszkva 2 millió euróért már hajlandó lenne megválni a támadó-középpályástól.


Mint ismert, a Manchester City elfogadta a Juventus 9 millió eurós ajánlatát Carlos Tévezért. Az összeg Tévez jó teljesítményével 12 millió euróra növekedhet. A torinói együttes már a játékossal is megállapodott a személyes feltételekben – Tévez a Juventushoz három évre ír alá és 5,5 millió eurót kereshet évente.

Így tehát a Milannak már nincs sok esélye arra, hogy megszerezze az argentin támadót. A Gazzetta dello Sport szerint a Milan elállt Tévez megszerzésétől és a japán Keisuke Hondáról tárgyalnak. Az újság szerint Adriano Galliani a napokban tárgyalt Honda testvérével, aki egyben a játékos ügynöke is. Kiderült, hogy a 27 éves középpályás 3 millió eurós fizetést szeretne kapni.

Továbbá az újság azt is megemlíti, hogy az orosz élvonalban szereplő CSZKA Moszkva hajlandó lenne 2 millió euróért megválni a japán középpályástól, akinek december 31-én jár le a szerződése, tehát ha a nyáron nem adják el akkor januárban már ingyen távozhat.

“Még nem tudom, hogy hol fogom folytatni a pályafutásomat, de már kaptam egy olyan ajánlatot, melynek során egy nagy klubban játszhatnék” – mondta Honda.

Eközben felmerült a Milannál Kaká szerződtetése is. A Real Madrid 25 millió eurót és Ricardo Kaká teljes játékjogát adná Stephan El Shaarawyért cserébe.

forrás: acmilan.hu