Recent comments

Friss Hírek

Clasie: Egyelőre nem állok rá készen, hogy elhagyjam Hollandiát

Ahogy tavaly, úgy idén is nagyon pörög a mercato a Fiorentina háza táján, a Violák máris behúztak egy jól csengő igazolást Joaquín Sánchez személyében. 


Ez azonban nem jelenthet megállást, és a jelek szerint továbbra is a középpályán erősítene az idei bajnokság 4. helyezettje.

A hollandok szupertehetsége, Jordy Clasie megerősítette: megkereste őt a toszkán klub. 

"Meg tudom erősíteni a Fiorentina érdeklődését, valóban megkerestek engem. Rögtön a szezon végén megérkeztek egy ajánlattal." 

"De sosem gondoltam arra, hogy elhagyjam a Feyenoordot. Örülök, hogy megújítottam a szerződésemet, mely a következő évekre a klubhoz köt engem."

"Egyelőre nem állok rá készen, hogy elhagyjam Hollandiát." - nyilatkozta Clasie, aki két napja ünnepelte 22. születésnapját, 33 bajnoki mellett a szezon végén két meccsen - az oroszok valamint a spanyolok ellen - a nemrég véget ért U21-es Európa-bajnokságon is pályára lépett, sőt, már 5-szörös holland válogatottnak is mondhatja magát.

Clasie-t az európai futball egyik legnagyobb védekező tehetségeként tartják számon. A Feyenoord saját neveléséről van szó, egy Excelsior-ban tett kölcsön-kitérő után az elmúlt két évben 66-szor öltötte magára csapata mezét. Értéke nagyjából 6,5 millió €.

forrás: azzurri.co.hu