Recent comments

Friss Hírek

De Laurentiis: A Citynek nincs 63 millió eurója Cavanira

Aurelio De Laurentiis, a Napoli elnöke elismerte, hogy a Manchester City meg szeretné vásárolni csapa legnagyobb klasszisát, Edinson Cavanit.



"A Citynél azt mondták, nincs 63 millió eurójuk Cavanira. Csak akkor engedhetik meg maguknak a megvásárlását, ha eladnak valakit" - nyilatkozta a klubelnök, ezzel megerősítve, hogy a csatár csak a szerződésében foglalt kivásárlási áron eladó.

"El tudnék fogadni egy csereüzletet is, ha olyan áron számítunk be játékosokat, ami megfelel a valós értéküknek. Dzeko például már nem ugyanaz, aki egykor volt, nem volt kezdő a legutóbbi szezonban. Nem úgy teljesített, ahogy korábban a Bundesligában. Kérdés persze, hogy Dzeko akar-e egyáltalán a Napoliban játszani" - folytatta De Laurentiis.

A klubvezető igyekezett néhány korábbi Cavaninak tulajdonított kijelentést új megvilágításba helyezni: "A címek, amiket olvastam, nem egészen pontosan fejezték ki, amit mondani akart. Tudja, hogy szerződése és elkötelezettsége van velünk szemben. Ha mondjuk az Anzsi hívná, talán nemet mondana, de más klubok, mint például a Bayern, a Barcelona vagy a Real Madrid elcsábíthatnák. De tudja, hogy Nápolyban ő a legfontosabb játékos. Nem tudom, hogy például a Real Madridnál is az lenne-e. Ő fogja eldönteni, mit fog tenni, mi pedig támogatjuk."

forrás: hatharom.com