Recent comments

Friss Hírek

Milan: Tévez és Honda közül csak az egyik érkezhet

A várakozások szerint a Milannak választania kell Carlos Tevez és Keisuke Honda megszerzése közül, miután Jherson Vergara érkezésével csupán egy EU útlevéllel nem rendelkező játékos szerződtetésére van lehetőség.

 
A korábbi híresztelések szerint a Milan vezetősége már megegyezett Carlos Tévezzel – aki évente 5,5 millió eurót keresne és három évre írna alá.

Ugyanakkor úgy tűnik, hogy a Juventus hamarabb lép és az elkövetkező napokban hivatalos ajánlatot tesz Tévezért.

A La Gazzetta dello Sport szerint a Juventus igazgatója, Giuseppe Marotta a jövő héten Manchesterbe repül és 10 millió eurós ajánlatot készül tenni. Az olasz lap viszont arról ír, hogy a Manchester City hajlandó várni a Milan ajánlatára is, köszönhetően a két klub közötti jó kapcsolatnak. Az elmúlt években már több transzfert is tető alá hoztak, 2010-ben Robinho, 2012-ben Nigel De Jong majd 2013-ban Mario Balotelli csatlakozott a Milanhoz az angol klubtól.

Az Il Corriere dello Sport értesülései szerint ha a Milannak nem sikerül megszereznie Carlos Tévezt akkor a CSZKA Moszkva támadó-középpályását, Keisuke Hondát szerződtetnék. 

A japán válogatott játékos két évvel fiatalabb Téveznél és kivásárlási ára 6-7 millió euró lehet. Honda már korábban kifejezte távozási szándékát Moszkvából. Ugyanakkor a Milannak nincs lehetősége arra, hogy Tévezt és Hondát is megszerezze, hisz a kolumbiai Jherson Vergara érkezésével már csak egy non EU-s kvóta szabad.

Továbbá a római székhelyű újság megemlítette, hogy a Milan Andrea Ranocchiát szeretné Antonio Nocerinóért cserébe.

forrás: acmilan.hu