Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Tévez megszerzése után Kolarovra fókuszálnak

A Serie A bajnoka szinte már révbe ért a Manchester City sztárjának, Carlos Téveznek a leigazolásával kapcsolatban, de még reménykednek benne, hogy egy másik manchesterit, a korábbi Lazio védőt, Kolarovot is Torinóba tudják csábítani, csomagban 20 millió fontért.


A Juventus tehát még egy támadást indít a Polgárok egy másik játékosáért is, mivel úgy gondolják, a szerb válogatott tökéletesen el tudná látni a bal hátvéd és szélső szerepkört is. Emellett bíznak abban is, hogy ki tudják használni azt a helyzetet, hogy a Citynek játékosokat kell eladnia ahhoz, hogy igazolni tudjanak.

A bal oldali játékos 2010-ben 16 millió fontért igazolt az Etihad Stadiumba a Lazio csapatától, ám korábban már többször is nyíltan beszélt arról, hogy szívesen keresne máshol kihívásokat, ha az angolok nem tudják garantálni számára a rendszeres játéklehetőséget.

"Állandó kapcsolatban vagyok az ügynökömmel, így hamarosan meglátjuk, hogy mi fog történni." - mondta, még 2012 júniusában a játékos.
"Nagyon boldog vagyok itt, Manchesterben, de a célom az, hogy rendszeres játéklehetőséghez jussak és ezt elmondtam (a korábbi edzőnek) Mancininek is."

"A pénznek semmi köze ehhez és a fizetéssel sincs problémám, egyszerűen csak többet szeretnék játszani."  

Így - miután a szerb csak tizenegy alkalommal volt kezdő a Citynél az előző szezonban - a Juventus hisz abban, meg tudják győzni a védőt, hogy csatlakozzon hozzájuk, még annak ellenére is, hogy nyilvánvalóan kevesebb lenne a fizetése Torinóban.

forrás: Juventuz.blog.hu