Recent comments

Friss Hírek

Vierchowod: El Shaarawy több tiszteletet érdemelne

Továbbra is bizonytalan a jövője Stephan El Shaarawynak, aki iránt több klub is érdeklődik, és várhatóan csak jövő hét kedden tisztázódhat a sorsa, amikor is találkozik Adriano Gallianival. 


A Milan egykori védője, Pietro Vierchowod szerint a Milan vezetőinek jobban kellene tisztelniük a fiatal gólvágót.
 
“El Shaarawy húzta a csapat szekerét, amikor a Milan a táblázat alsó felében volt.” – nyilatkozta a Vierchowod. “Most mindenki Balotellit dicséri, de ő csak januárban érkezett, amikor már hála El Shaarawy góljainak  a csapat kijött a göndörből. Szerintem a klub több megbecsülést is mutathatna egy olyan játékos iránt, aki hosszú hónapokig nélkülözhetetlen volt.”

El Shaarawy a szezon második felében elfáradt és bár minden alkalommal a maximumot próbálta nyújtani, a gólok elmaradtak. Vierchowod szerint a klub egy kicsit elfeledkezett a Fáraóról.

“Ilyenkor kellene több tiszteletet mutatni, de ezzel szemben úgy tűnik, hogy a rosszabb formája miatt egy kicsit elfeledkeztek róla.”

El Shaarawy 16 alkalommal talált az ellenfelek hálójába a bajnokságban, de Balotelli érkezése után csak egyszer tudott eredményes lenni.

forrás: acmilan.hu