Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Találkozó Jovetic ügyében

A Juventus igazgatója, Beppe Marotta és a Fiorentina csatára, Stevan Jovetic ügynöke, Fali Ramadani június 22-én, szombaton fog találkozni az észak-olasz Como városában.


A 23 éves montenegrói támadót számos nagy európai klubbal kapcsolatba hozták a nyáron, de a Juventus tűnik pole pozíciósnak a 28 millió euróra taksált csatár leigazolásáért folytatott harcban, aki szeretne Olaszországban maradni.

A Tuttomercatoweb szerint szombaton Ramadani azért utazik Comóba, hogy újrakezdje a tárgyalásokat a Juventus átigazolásokért felelős igazgatójával, Marottával, miután a korábbi tárgyalások a játékosról holtpontra jutottak.

A hírek szerint Jovetic ügynöke közvetítőként fog részt venni a tárgyalásokon a Fiorentina részéről, mivel a toszkán csapat most már hajlandó eladni az elmúlt szezonban 31 mérkőzésen 13 gólt szerző montenegrói támadót.

A Fiorentina azért hajlandó újra tárgyalásokat kezdeni a Serie A-riválisukkal JoJo átigazolásáról, mert a belőle származó pénzből fedezni tudnák a nyári átigazolási szezon terveit.

Az ex-Partizan Belgrád-játékos gyors eladása a Juventusnak biztosítaná, hogy a csatár távozása nem ássa alá a Fiorentina következő szezonra tervezett felkészülését.

forrás: Juventusfc.hu