Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Pirlo a Real Madridban?

Carlo Ancelotti, a királyi gárda új vezetőedzője nem tervez komolyabb átalakítást a keretben, ám a középpályát erősítené. 

Egyik jelöltje Andrea Pirlo, a Juventus és az olasz válogatott veterán játékosa.
Carlo Ancelotti hivatalosan július 15-én kezd a Bernabeuban, addig Kanadában tölti szabadságát, ám onnan is folyamatos e-mail- és telefonkapcsolatban áll Florentino Perez elnökkel. 

Az olasz szakember úgy véli - " a Real nagyon jó csapat, de elképzelhető néhány változás a keretben."

Mivel Sahin még egy évig Dortmundban marad kölcsönben, Essien visszatér a Chelsea-hez, Xabi Alonso pedig még novemberben összeszedett ágyéksérülésevel bajlódik, Ancelotti a középpályát érzi egy csöppet sebezhetőnek. Ezért kívánságlistáján szinte kizárólag a pálya középső részén szereplő labdarúgók találhatók. 

Egyikük - nem kis meglepetésre - a korábban a Milannal mindent megnyerő, legutóbb a Juventusszal scudettót ünneplő, jelenleg az olasz válogatottal a brazíliai Konföderációs Kupán bosszankodó, hazájában eddig 616 mérkőzést lejátszó 34 esztendős spíler, Andrea Pirlo.

Vélhetóen a derék Carlo is úgy érzi, Perez elnök bólintására minimális az esély, ezért - az AS értesülése szerint - még a további játékosok találhatók Ancelotti  listáján: Illarramendi, Kondogbia, Paulinho, Verratti, Gündogan és Vidal.


forrás: Sport TV