Recent comments

Friss Hírek

Cagliari: Nem akarják eladni Astorit

Francesco Marroccu sportigazgató azt állítja, hogy a klub egyik legértékesebb játékosára, a 26 éves olasz válogatott belső védőre (aki jelenleg Brazíliában van a Konföderációs Kupán) még hosszú ideig számít a csapat.


Kérőből pedig nincs hiány, a Milan mellett a Romával és a Napolival is összehozták már, de külföldről is komoly ajánlatok akadnak: a Southampton, és néhány orosz klub is szeretné magáénak tudni. 

„Davide Astori a jövőnk egyik biztos pontja.” – mondta Marroccu a L’Unione Sarda című napilapnak. - „Ő az a játékos, akit egyáltalán nem akarunk eladni.”

„A Cagliari vele akarja újrakezdeni. Ő képvisel minket a világ színpadán, ő adja számunkra a biztonságot. És nem felejtettük el, hogy tavaly visszautasította a Szpartak Moszkva ajánlatát, hogy maradhasson. Ez a gesztus sokat jelent nekünk.”

Valóban jó a kapcsolat a Cagliari vezetése és Astori között, ugyanis itt lett ismert játékos, a Milanban (ahol nevelkedett) nem kapott lehetőséget, viszont Szardínián bíztak benne, és ő ezt meg is hálálta. 

Cellino elnök pedig kijelentette, hogy egyik fontos játékosukat sem adják el, talán csak Agazzi kapus távozik. (A többi keresett ember: Nainggolan, Pinilla, Ibarbo, Sau, Astori.)

forrás: azzurri.co.hu