Recent comments

Friss Hírek

Galliani: Csak akkor fogunk játékost igazolni, ha valaki távozni fog

Adriano Galliani, a Milan ügyvezető-igazgatója nyilatkozatában elmondta, Ignazio Abate minden bizonnyal felépül a Bajnokok Ligája selejtező mérkőzésekre, majd szót ejtett Carlos Tévezről is.



Már nem sok van hátra a 2013/2014-es szezonra való felkészülés kezdetéig. 

A Milan eddig Jherson Vergarát és Riccardo Saponarát szerződtette.

 Galliani: “Találkozó Cellinóval? Nem beszéltünk az átigazolásokról, nem volt szó Davide Astoriról és Radja Nainggolanról sem. 

Az átigazolási piac? Már van elég játékosunk, hogy neki vágjunk a következő szezonnak, így ha senki sem fog távozni, akkor érkező sem lesz. Egy jó versenyképes csapatunk van. Ismétlem, csak akkor fogunk játékost igazolni, ha valaki távozni fog. Carlos Tévez megszerzése már nem célunk. Előbb értékesíteni kell játékosokat, majd utána vásárolni. Mi már januárban szerződtettünk egy nagy játékost Mario Balotelli személyében” – mondta Galliani a sajtónak.Majd meglátjuk, mi történik.

Andrea Poli? Nem fogjuk leigazolni, csak abban az esetben, ha több középpályásunk is távozik. Ezt a Sampdoria is tudja.

Santos ajánlata Robinhóért? Egyértelműen alacsonyabb az összeg mint amit mi szeretnénk. A brazil átigazolási piac július 15-én zárul. 

Két EU-n kívüli kvóta? Az egyik kvótát már Jherson Vergara érkezésével betöltöttünk, aki jelenleg az U20-as vb-n van. Még nagyon fiatal, 1994-es születésű, még van mit fejlődnie. Ő marad a felnőtt csapatban. 

Andrea Petagna? Nem fogjuk eladni, a következő szezonban a felnőtt és a Primavera csapatban is fog szerepelni. 

Mario Balotelli? Rendkívül gólérzékeny, még az Interben vagy a Cityben sem talált be ilyen gyakran. Boldogok vagyunk, hogy ilyen kiváló játékos a  csapatunkban van. 

Mattia De Sciglio? Nem lepődtünk meg, hogy ilyen gyorsan fejlődik. Már egy évvel ezelőtt tudtuk, hogy nagy játékos lesz belőle”

“A kapusedző azt mondta nekem, hogy Gabriel kezdő lesz a jövő Milanjában. De ez nyilvánvalóan még a következő szezonban nem fog megtörténni, hisz Christian Abbiati személyében van egy nagyszerű kapusunk. 

Ignazio Abate? Beszéltem a csapat orvossal és azt mondta, biztosan pályára léphet a Bajnokok Ligája selejtezőjében” – fejezte be.

A Milanból Mattia De Sciglio, Ignazio Abate, Riccardo Montolivo, Mario Balotelli és Stephan El Shaarawy is elutazott a 2013-as brazíliai Konföderációs kupára, ám sérülés miatt Abate és Balotelli is visszatért Olaszországba.

forrás: acmilan.hu