Recent comments

Friss Hírek

Prandelli: Megérdemeltük volna a döntetlent

A Konföderációs Kupa A-csoportjának szombati meccsén a továbbjutást már korábban bebiztosító két csapat találkozott, a brazilok 4–2-es sikere minden bizonnyal azt jelenti, hogy a házigazda elkerüli a világ- és Európa-bajnok spanyolokat, így az olaszokra várhat majd nehezebb feladat a négy között.


Cesare Prandelli úgy érezte, hogy rászolgáltak volna a döntetlenre.

„Nagyszerűen játszottunk a második félidőben, és megérdemeltük volna a döntetlent, de az olyan kiváló játékosok, mint akik az ellenfelet alkotják, könyörtelenül megbüntetik a legkisebb hibákat is. 3–2-nél megvolt az esélyünk az egyenlítő gólra. Két kényszerű cserénk is volt az elején, ez nem könnyítette meg a dolgunkat, de még egyszer mondom, nagyon elégedett vagyok a szünet utáni teljesítményünkkel" – mondta Prandelli. 


Giorgio Chiellini találatával mínusz egyre jöttek fel az olaszok a hajrához érve, a védő szerint most igazi arcát mutatta a csapat.

„Voltak a meccsnek momentumai, amelyek megváltoztathatták volna a végeredményt, de három nappal a Japán elleni meccset követően az igazi olasz válogatottat láthatták a szurkolók. Vesztettünk, de nagy nyomást gyakoroltunk a brazilokra, és kis szerencsével akár nyerhettünk is volna. Szükségünk volt erre a teljesítményre, a csapatban sok fiatal játékos van, akiknek maradandó élményt jelentett a házigazda brazilok elleni meccs. A most látott olasz válogatott bárkivel felveszi a versenyt" – így Chiellini. 

forrás: NSO