Recent comments

Friss Hírek

Milan: Mégsem Diamanti, hanem Honda érkezik?

Adriano Galliani a napokban nyilatkozta, hogy a nyári átigazolási szezonban bármi megtörténhet, azonban kizárta Javier Pastore leigazolását.


A Milan érdeklődik a CSZKA Moszkva játékosáért, Keisuke Hondáért akinek a szerződése januárban jár le. Úgy tűnik, hogy 2011-et követően idén is ajánlatot tesznek a játékosért.

“Még 6 hónap van hátra a szerződésemből itt a CSZKA-nál, de mindenképp szeretném elhagyni a csapatot. Nagyon remélem, hogy ezen a nyáron klubot válthatok” – mondta Honda a La Gazzetta dello Sportnak.

A Milan számára több okból is előnyös lenne Honda szerződtetése. Egyrészt, a támadó-középpályás technikailag nagyon fejlett. Másrészt a Milan anyagilag is jól járna.

Honda nagy marketinges fogásnak bizonyulhat, hisz a világ legnagyobb kontinenséről származik. Honda körülbelül 6 millió euróért mozdítható lenne Oroszországból.

A La Gazzetta dello Sport szerint Honda csupán másodlagos kiszemelt, csak abban az esetben érkezne, ha nem sikerülne megegyezni a Bolognával Alessandro Diamantival kapcsolatban. Diamanti szerződése 2017-ig szól.

A Bologna az utóbbi napokban ultimátumot adott a Milannak, hogy ha valóban szeretnék megszerezni, akkor július 15-ig kell cselekedniük és az olasz válogatott játékos kivásárlási ára 10 millió euró.



Az olasz sajtó szerint a Milan fontolóra veheti Christian Eriksen megszerzését. A dán középpályás szerződése jövő nyáron jár le az Ajaxxal és idén nyáron mindenképp távozna. Körülbelül 10-13 millió eurót kellene fizetni érte.

forrás: acmilan.hu