Recent comments

Friss Hírek

Milan: Flamini iránt érdeklődik az Inter

A jelentések szerint a városi rivális Inter új edzője, Walter Mazzarri szeretné megszerezni a Milan középpályását, Mathieu Flaminit.

 
A csapatban talán Mathieu Flamini fejlődött a legtöbbet a 2012/2013-mas szezon során. A francia középpályás az elmúlt hónapokban beverekedte magát a kezdőcsapatba és fontos gólokkal járult hozzá a Milan harmadik helyezéséhez, így bebizonyította, hogy a következő idényben is helye van a csapatban.

A jelenlegi helyzet szerint Flamini szerződése a hónap végén lejár. Az elmúlt hetekben olyan híresztelések jelentek meg, melyek szerint Flamini hamarosan két évvel hosszabbít. Akár csak tavaly, idén is az utolsó hónapokban kerül sor a lejáró szerződésű játékosokkal való tárgyalásokra.

Eközben az Il Corriere dello Sport és a Sportmediaset szerint a 29 éves Flaminiért bejelentkezett az Inter újdonsült vezetőedzője, Walter Mazzarri, aki tavaly nyáron még a Napoli menedzsereként szerette volna megszerezni Flaminit.

Flamini még 2008-ban ingyen csatlakozott a Milanhoz az angol élvonalban szereplő Arsenaltól és azóta 122 mérkőzésen 8 gólt szerzett. A középpályás tavaly nyáron egy évvel hosszabbított és fizetését is csökkentették, mintegy 50 százalékkal.

forrás: acmilan.hu