Recent comments

Friss Hírek

Livorno: Paulinho szívesen költözne Genovába

Az újonc Livorno sikeres szezonjából oroszlánrészt vállaló brazil támadó, Paulinho alig várja már, hogy ismét az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában szerepelhessen, azonban könnyen elképzelhető, hogy az új idényben már nem az Amarantót fogja erősíteni.

 
Olasz sajtóhírek szerint ugyanis a 27 éves csatár ügynökével már felvette a kapcsolatot a Sampdoria vezetősége és Paulinho nem titkolt szándéka, hogy Genovába igazoljon.

„A Paulinhóért folytatott versenyben a Sampdoria előnyt élvez, hiszen ez az együttes volt az első, amely komoly érdeklődést mutatott ügyfelem iránt. Paulinho szívesen költözne Genovába, hiszen a Sampdoria Olaszország egyik jelentős klubja. A kapcsolatfelvétel a Livorno és a Sampdoria között már megtörtént, az egyeztetések pedig a következő napokban is folytatódnak.” – mondta a Primo Chanel Sportnak a játékos ügynöke, Andrea Bagnoli.

Paulinho a 2012/2013-as idényben 47 mérkőzésen 23-szor talált az ellenfelek hálójában, miközben 19 asszisztot is kiosztott, ezzel a Livorno 77 szerzett találatának több mint a feléből kivette a részét.

forrás: azzurri.co.hu