Recent comments

Friss Hírek

Milan: Balotelli nevét drogügybe keverték

Az AC Milan támadóját, Mario Balotellit drogügyekkel hozták kapcsolatba egy tárgyalás során. 


A 22 éves játékos állítja, csak kitaláció a történet, és ezen a véleményen van az olasz válogatott szövetségi kapitánya, Cesare Prandelli is.

Szokásához híven nem sokáig maradt távol a címlapoktól az AC Milan támadója, Mario Balotelli. Egy bírósági meghallgatáson Armando De Rosa azt állította, amikor a labdarúgó három éve Nápolyban járt, meglátogatta a maffiáról elhíresült Scampiát is, majd viccből drogokat árult.

Az olasz válogatott klasszisa szerint a történet nem több kitalációnál.

– Szégyelld magad! Ne engem használj arra, hogy felhívd a hallgatóságod figyelmét – írta Twitter-oldalán a támadó (a bejegyzést később törölte).
Az olasz válogatott szövetségi kapitánya, Cesare Prandelli is csak mosolyogni tud a felröppent híreken.

– Nekem úgy tűnik, Mario felelősségteljes, így nincs miről beszélnem. Ez a téma abszolút nem érdekel engem. Érzékeny téma, most ráadásul komoly dolgokról kellene beszélnünk, nem egy viccről. Ez komoly ügy, de még számunkra sem tiszta, miről van szó, mi hiszünk Mariónak – nyilatkozta a tréner.

2011 szeptemberében egy nyomozás kapcsán már kikérdezték a támadót, akinek a neve akkor nem merült fel semmilyen bűncselekménnyel kapcsolatban sem.

forrás: csakfoci.hu