Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Tevez érkezhet?

A Sport Mediaset azt állítja, hogy a Juventus megállapodott a Manchester City labdarúgójával, Carlos Tévezzel szerződtetésének személyes feltételeiben.


Az argentin egyike annak a három támadónak, akiket naponta többször is szóba hoznak az Öreg Hölggyel. Tévez neve mellett ugyanis még a Real ásza, Higuain és a firenzei Stevan Jovetić esetleges érkezéséről hallani.
 
A forrás szerint Beppe Marotta meggyőzte a korábbi West Ham és Manchester United játékost (és egyes hírek szerint a Manchester City csapatát is), hogy fogadja el ajánlatát és költözzön Torinóba.


Tévez eredetileg évi 8 millió eurós fizetést szeretett volna, de úgy tűnik kompromisszumos megoldás fog születni a felek között. Nem lehetetlen tehát, hogy Marotta nyélbe üti az üzletet a 29 éves Premier League-ben edződött csatárral.


A 148 meccsen 74 gólt szerző dél-amerikai játékost - akit szerződése 2014 júniusáig köt jelenlegi klubjához - egyébként a Monaco csapatával is többször összeboronálták már, most azonban a Zebrák tűnnek a befutónak.


Amennyiben a Juventusnak tényleg sikerül megszereznie Tévezt, akkor valószínűleg felhagynak Higuain szerződtetésével és Jovetić felé fordulnak.

forrás: Juventusfc.hu