Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Real – Juve közös ebéd, a főfogás Higuain

Ma délután háromkor „tárgyalóasztalhoz” ül a Real Madrid és a Juventus vezérkara a Santiago Bernabeu Stadion Puerta 57 nevezetű éttermében, ahol a torinói együttestől Beppe Marotta, Pavel Nedved és Andrea Agnelli lesz jelen, a fő téma pedig nem más, mint Gonzalo Higuain klubváltása.

 
A Juventusnak az előző madridi hadjáratán sikerült szóbeli megállapodásra jutnia az argentin támadó bérezésével kapcsolatosan, így már „csupán” a Real Madridot kellene meggyőzniük Marottáéknak egy mindkét fél számára kedvező ajánlattal.

A spanyol gárda 30 millió €-t kíván kapni Higuain játékjogáért, míg a Bianconeri kezdeti ajánlata 22 millió € körül mozoghat, így viszonylag nagynak mondható szakadék van a két összeg között, ráadásul a hírek szerint az Arsenal 25 millió €-val bepróbálkozott a Realnál, így Marottáéknak nincs sok idejük húzni a tárgyalásokat, ha nem szeretnének lemaradni Pipitáról.

A találkozó után egyébként 18 órától a Real Madrid és a Juventus legendái csapnak össze a Bernabeuban, íme a két gárda kerete:

Real Madrid Legendák: Buyo, Illgner, Contreras, Chendo, Rojas, Roberto Carlos, Gordillo, Hierro, Pavón, Sabido, Cannavaro, Zidane, Helguera, Redondo, Iván Pérez, Butragueño, Alfonso, Dani, Morientes, Figo, Amavisca, Karembeu, Velasco, Fernando Sanz.

Juventus Legendák: Tacconi, Ferrara, Birindelli, Montero, Torricelli, Tudor, Davids, Nedved, Ravanelli, Jugovic, Kovacevic, Mirkovic, Cannavaro, Giannichedda, Porrini, Salihamidzic, Massimo Mauro, Nicola Amoruso.

forrás: azzurri.co.hu