Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Lichtsteiner és Quagliarella is távozik?

Ahhoz, hogy a klub a nyári Mercatón megfelelően tudjon ténykedni, játékos-eladásokra is szükség lesz: Stephan Lichtsteiner és Fabio Quagliarella lehet a két vezéráldozat! 


A Tuttosport ma reggeli számában részletesen taglalja Fabio Quagliarella helyzetét. 

A klub által 12 millióra taksált csatárt legutóbb a Real Sociedad nézte ki magának, nem csoda, hiszen a Bajnokok Ligájában – különösen a Chelsea ellen – egyértelműen sikerült felhívnia magára egész Európa figyelmét. 

A torinói napilap szerint Vucinichez és Matrihoz képest nagyobb esélye van a maradásra annak köszönhetően, hogy összetettben mindkét támadónál jobb teljesítményt nyújtott, de Antonio Contéval nem éppen felhőtlen a viszonya, továbbá a Mercato eseményei könnyen felülírhatják a Juve terveit.

„Eta Beta” Quagliarella mellett a svájci jobbhátvéd lehet a klub nagy vesztesége. 

A La Gazetta dello Sport úgy tudja, hogy a Bianconeri nem állná útját a távozásának, amennyiben megfelelő ajánlat érkezik érte. A Lazio egykori kiválósága főszereplője volt Antonio Conte két éves sikertörténetének, de a Juventusnak szüksége van a pénzre, viszont a pótlását elég nehezen lehetne megoldani. 

A Borussia Dortmund jobbszélsőjét, Piszceket régóta figyelemmel követi az Öreg Hölgy, de ő hat hónapra kiesett sérülés miatt, míg a másik alternatíva, Zuniga kapcsán erős a verseny az Interrel.

forrás: Juventusfc.hu