Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Buffon örülne Jojo és Ogbonna érkezésének

A Juve csapatkapitánya örülne, ha Stevan Jovetic és Angelo Ogbonna a Juventushoz szerződne. 


Az Öreg Hölgy a nyáron mindenképpen megerősítené a keretét és a két játékos már régóta a zebrák kívánságlistáján szerepel.
 
"Minden játékost szívesen látunk aki erősítést jelent, így Joveticet is. 
Ogbonna? Ő egy kivételes srác és nagyon intellingens ember. Erős fizikummal rendelkezik és nagy potenciál rejlik benne, később még jobb játékos lehet belőle. Ha érettebb lesz, igazi pillére lehet ennek az olasz válogatottnak." - mondta Buffon kedden az újságíróknak.
 
A Fiorentina 30 millió euróban határozta meg a montenegrói árát, míg a Torino középhátvédjét 15 millió euróra taksálják. A Juventust mind a két játékos érdekli, ezért olyan hírek kaptak szárnyra, hogy a Juve Claudio Marchisio eladásából finanszírozná a két játékos megszerzését.
 
"Olvastam róla, hogy Marchisiónak voltak ajánlatai, de a kluboknak joguk van hozzá, hogy ajánlatot tegyenek a Juventus játékosainak. Claudio egy nagy bajnok, ezért természetes, hogy több csapat is felfigyelt rá."
 
"Nem tudom, hogy a klub bárki eladását tervezi-e, de egy nagyon tehetséges, ambiciózus elnökünk van és a vezetőség biztosan megszeretné erősíteni a csapatot, úgyhogy nem aggódom."
forrás: Juventusfc.hu