Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Az Arsenal 30 millió eurót fizetne Higuaínért

A spanyol Marca című sportnapilap úgy tudja, hogy az angol Arsenal 30 millió eurót kész fizetni a spanyol Real Madrid argentin labdarúgójáért, Gonzalo Higuaínért, szemben az olasz Juventus 22 millió eurójával.



Az alku további jelentősnek tűnő része, hogy a londoniak mindezt egy összegben készek letenni az asztalra, szemben a torinóiak öt részlétes ütemezésével.

Május elején még arról számolhattunk be, hogy a Juve 20 milliós ajánlatot tett, de a Real kivár, mert 25-t szeretne kapni a csatárért. Időközben azonban megnőtt az érdeklődök köré, amely így felverte a kikiáltási árat, egyelőre az Arsenal sem mehet biztosra, pedig jóval az akkor elképzelt eladási ár és a licittársa fölé ment.

Sőt, időközben képbe került a Chelsea is, de Higuaín aligha követné a „kékekhez” szerződő José Mourinhót, aki sokszor kispadoztatta.

A támadó madridi szerződése 2016-ig érvényes. A Realnál természetesen még arra is várnak az eladás előtt, hogy befusson az új vezetőedző, vagyis véglegesíteni lehessen Carlo Ancelotti hetek óta levegőben lévő kinevezését.  Alighanem neki is lesz véleménye Higuaínról. 

forrás: NSO