Recent comments

Friss Hírek

Allegri: Most nem volt szerencsénk


Az AC Milan kedd este idegenben 4-0-ra kikapott az FC Barcelona csapatától a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, ezzel a hazai 2-0-s győzelem ellenére kiesett. 


"Az első félidőben a Barcelona elképesztően jól játszott, letámadtak bennünket, nehéz volt kihoznunk a labdát a saját térfelünkről - magyarázta a vereség okait Massimiliano Allegri, a Milan vezetőedzője. 

- Három gólt is úgy lőttek, hogy eladtuk a labdát előtte... A futball sokszor centimétereken múlik, ez így volt ma is, hiszen 1-0-nál volt egy kapufánk, majd perceken belül kaptunk egy gólt, ahol a kapusunk lábai között ment el a labda.

Sajnálom, hogy így alakultak a dolgok, főleg a srácok miatt, akik keményen dolgoztak az álmuk beteljesítéséért. Fiatal csapatom van, akik számára az ilyen meccsek hatalmas nyereséget jelentenek, és sok tapasztalatot gyűjthetnek a későbbiekre. 

Az ellenfélnek van egy Messije és egy Iniestája, akik pillanatok alatt képesek a világ bármelyik védelmét átjátszani. Nem adtuk fel 3:0-nál sem, erre büszkék lehetünk. 

Az első meccsen a vezető gólunk szerencsés volt, most a kapufánál visszaadta a sors a dolgot."


forrás: sport365.hu