Recent comments

Friss Hírek

Totti: Remek Roma!


Francesco Totti szerint a Roma minden tekintetben remek volt a Juventus ellen, valamint bocsánatot kért Pirlotól a szabálytalanságáért.

"Reménykedtem a győzelemben, mert érdemtelenül vagyunk a tabella jelenlegi pozíciójában. A csapat mindig a maximumot próbálja nyújtani saját magának és a szurkolók számára is. Sajnos mostanában azonban ez nem nagyon sikerült."- nyilatkozta a meccs után Totti.

"Csak ilyen remek csapatszellemmel tudunk megverni egy olyan csapatot, mint a Juventus. Az teljesen normális volt, hogy a meccs elején kicsit félénken kezdtünk, hiszen elég nehéz időszak áll mögöttünk és a torinói csapat Európa egyik legjobbja. Sikerült kitartanunk az első félidőben és a másodikban kicsit előbbre lépve végül a győzelmet is megszereztük."

A Roma első győzelmét aratta 2013-ban és mindjárt a listavezetőt győzte le, azonban Totti mindenkit óva int attól, hogy a sikert követően irreális elvárásokat támasszanak a csapat elé.

"A Románál egy győztes meccs után nagyon könnyen el lehet szállni. Nekünk viszont a földön kell maradnunk, minden meccset külön-külön kezelni és a végén meglátjuk, hogy hová jutunk. Remélem, hogy amit a héten mondtam, az mindenkinek segített egy kicsit."

Totti az első félidőben kapott sárga lapot, miután Pirloval szabálytalankodott csúnyán.

"Nem szoktam ilyeneket szabálytalankodni. Megelőzött és sajnos elkéstem, amiért elnézést kérek tőle, szerencsére tudta folytatni a játékot." 


forrás: asroma.hu