Recent comments

Friss Hírek

Stramaccioni: Az Interhez méltóan játszottunk



Az Inter a Chievo elleni 3–1-gyel csattanós választ adott a kritikusoknak, de ennél is fontosabb, hogy immár a tabella negyedik helyén áll a rivális AC Milan előtt.


„Az első félidőben nem koncentráltunk kellőképp, főként a rögzített szituációknál, s így a Chievo gyakran meglepett bennünket – vélekedett Stramaccioni a lefújást követően.

– A szünet után viszont óvatosabbak voltunk, és nem engedtünk az ellenfélnek semmit. Úgy vélem, ezen a mérkőzésen látható volt, hogy ezzel a csapat még mindig számolni kell, s dühös a mögöttünk hagyott nehéz időszak miatt.”

Mint ismert, az Internazionale zsinórban négy tétmeccsen maradt nyeretlen.

„Örömteli a teljesítményünk, főleg, hogy sok támadást vezettünk, a védelem pedig kevés esélyt adott a Chievónak. A háromcsatáros játék fontos előnyt jelentett számunkra, de ez mit sem ért volna, ha a támadóink nem veszik ki részüket a védekezésből. Összességében az Interhez méltóan játszottunk.

Mindig a győzelemre törekszünk, tudjuk, más nem elegendő számunkra. Mindenki betartotta az utasításaimat, így nagyszerű játékot láthattunk” – mondta az Inter trénere, aki kitért a sérülése miatt legutóbb 2012 májusában pályára lépő Dejan Sztankovicsra is. 

A szerb középpályás negyedórát kapott csereként vasárnap.
„Sztankovics számomra több, mint egy játékos. Egy igazi harcos, aki mindent megtesz az Inter mezéért.”


forrás: NSO