Recent comments

Friss Hírek

Sportklub: A hétvégi menetrend



Több rangadót is rendeznek az olasz labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában,természetesen valamennyi élcsapat képernyőre kerül.



Juventus-Fiorentina, szombat, 18.00, ÉLŐ
A forduló küzdelmeit az éllovas Juventus összecsapása nyitja, amely az idei szezonban hullámzóan szereplő, ám látványos játékra bármikor képes Fiorentinát fogadja. A Zebrák 2013-ban még nem veszítettek bajnokit, ősszel viszont nem bírtak a firenzeiekkel, sőt, helyzetük sem igazán volt, ilyen előzmények után pedig nem kérdés, hogy izgalmas mérkőzés vár ránk.

Lazio-Napoli, szombat, 20.30, ÉLŐ
Triplán is bajban van a Lazio, amely legutóbbi két fellépésén kikapott, ráadásul Hernanes után a szárnyaló német sast, Miroslav Klosét is elveszítette. Ezek után aligha örülnek a Napoli vizitjének, amely utolsó hat bajnokijából csupán egyet nem tudott megnyerni, igaz, a Fiorentina ellen is pontot szerzett a kikötővárosi alakulat.

Parma-Genoa, vasárnap, 12.30, ÉLŐ
Nem vitás, hogy az edzőváltás jót tett a Genoának, amely már elmozdult a kiesőzónából, így önbizalomtól duzzadva várhatja a pármai kirándulást. A házigazda a tabella 10. helyét birtokolja, ráadásul az utóbbi időben egy négymérkőzéses nyeretlenségi sorozatot hozott össze.

Sampdoria-AS Roma, vasárnap, 15.00, ÉLŐ
A mérkőzés kapcsán a legfontosabb kérdés, hogy vajon az új seprű jól seper-e? Zdenek Zeman távozását követően alighanem vége a támadószellemű futballnak, és érkezik a biztonsági játék.
A Farkasokra rá férne már egy jó eredmény, hiszen ebben a naptári évben még nem hagyták el győztesen a gyepszőnyeget. Nem úgy a Sampdoria, amely Mauro Icardi vezetésével egyre feljebb kúszik a táblázaton, és szép lassan masszív középcsapattá érik.

Cagliari-Milan, vasárnap, 19.00, felvételről
Mario Balotelli jött, látott és villámgyorsan belopta magát a Milan-szurkolók szívébe. A korábbi Inter-játékos vasárnap a Cagliari ellen tovább építheti megtépázott hírnevét, és a múlt héten látottak alapján nem lenne meglepetés, ha megszerezné 23. Serie A-s találatát is.

Inter-Chievo, vasárnap, 20.45, ÉLŐ
Andrea Stramaccioni alatt egyre kényelmetlenebbé válik az Inter kispadja, ami nem csoda, tekintve, hogy a kék-feketék három bajnoki óta nyeretlenek, és lassan az Európa-liga-indulást érő helyezés megszerzése is veszélybe kerül. Bár a Chievo nem tartozik a verhetetlen együttesek táborához, mégis oda kell figyelni a veronai alakulatra, hiszen legutóbb a Juve is megszenvedett ellenük.


forrás: sportklubtv.hu