Recent comments

Friss Hírek

Sportklub: A hétvégi menetrend


Az olasz labdarúgó-bajnokság 25. fordulója már pénteken elkezdődött és egészen hétfő estig tart majd.



Chievo-Palermo, szombat, 18.00, ÉLŐ
A legutóbbi két mérkőzésén ugyan vereséget szenvedett, hazai pályán mégis győzelmi esélyekkel lép pályára a Chievo a sereghajtó Palermo ellen. Utóbbi együttes számára már élet-halál kérdés a győzelem, ellenkező esetben ugyanis óriási lépéshátrányba kerül a bennmaradásért vívott harcban.

AS Roma-Juventus, szombat, 20.30, ÉLŐ
A 25. forduló rangadóját a római Stadio Olimpicóban rendezik, ahol a Farkasok már köszörülik a fogukat a Zebrákra. Az állatvilág helyett azonban olyan klasszisok csapnak majd össze, mint Francesco Totti vagy éppen Andrea Pirlo. A címvédő felszabadultan léphet pályára, hiszen akkor is éllovas marad, ha esetleg kikap, míg a házigazdák a Zeman-éra utáni első győzelmükért küzdenek majd.

Napoli-Sampdoria, vasárnap, 15.00, ÉLŐ
A tabella második helyén álló Napolira papíron könnyű mérkőzés vár, ám a Sampdoriát hiba lenne lebecsülni. Annál is inkább, mert a genovai alakulat egyre inkább elkapja a fonalat, legutóbbi három bajnokiján például hét pontot szerzett, és akár a kikötővárosban is okozhat meglepetést.

Fiorentina-Inter, vasárnap, 20.30, ÉLŐ
A forduló másik rangadóját a reneszánsz városában rendezik, ahol a szórakoztató futballra képes Fiorentina azt a gödörből kimászni készülő Intert fogadja, amelynek úgy kellene a győzelem, mint az éhezőnek egy falat kenyér. Bár ugyanez igaz a violákra is, akik még nem mondtak le arról, hogy kvalifikálják magukat az európai kupaküzdelmekbe.

Siena-Lazio, hétfő, 20.30, ÉLŐ
Bár a vendégcsapat a tabella harmadik helyén áll, mégsem lehet az országos kettes jelzővel illetni a párosítást, mivel a római Sasok az utóbbi időben igen szárnyaszegetten szerepeltek: két döntetlen mellett két vereség volt a mérlegük. A Siena ezzel szemben javuló formát mutat, hiszen az elmúlt két hétben négy pontot szerzett.


forrás: sportklubtv.hu