Recent comments

Friss Hírek

Sportklub: A hétvégi menetrend



A Serie A 23. fordulójából hét (!) mérkőzést is műsorára tűz a SportKlub Televízió! Az AS Roma a Cagliarit, a Torino a Sampdoriát, a Napoli pedig a Cataniát fogadja.


A Juventus a Chievo, az Inter pedig a Siena vendége lesz. A Genoa-Lazio találkozót pedig felvételről mutatják meg. 

AS Roma-Cagliari, péntek, 20:30, ÉLŐ
A Cagliari elleni mérkőzés vízválasztó lehet az AS Roma, illetve Zdenek Zeman életében. Vadabb újságírók szerint a vezetőedző menesztésén gondolkodnak a római vezetők, aminek a SportKlubnál nem örülnénk annyira, hiszen a Farkasok mindig gólgazdag meccseket játszanak. Talán a szárdokkal szembeni is ilyen lesz...

Torino-Sampdoria, szombat, 18:00, ÉLŐ
A Torino és a Sampdoria is menekül a kiesés elől, egyelőre sikerrel. A Bikák az előző fordulóban bravúros döntetlent játszottak az Inter otthonában, a Samp pedig a Pescarát küldte haza egy 6-0-val. Icardi négy góllal vette ki a részét a kiütésből. 

Napoli-Catania, szombat, 20:30, ÉLŐ
A második helyen álló Napoli tovább üldözné a Juventust, ehhez Cavaniéknak a Cataniát is le kell győzniük. Utóbbiak az elmúlt héten az ősz meglepetéscsapatát, a Fiorentinát győzték le, így nem vár fáklyásmenet a nápolyiakra. 

Chievo-Juventus, vasárnap, 12.30, ÉLŐ
A Juventus edzőjét, Antonio Contét, a csapat két védőjét, Leonardo Bonuccit és Giorgio Chiellinit, valamint sportigazgatóját, Beppe Marottát is eltiltotta az Olasz Futballszövetség sportbírója, mind a négyen élesen kritizálták a bíró tevékenységét a Genoa elleni, 1-1-re végződő szombati bajnoki után. Conte a Chievo és a Fiorentina elleni bajnokikat kényszerül kihagyni a Stadio Olimpicóban térhet vissza a Roma-Juvén. A Chievónál így is jobbak, papíron.

Siena-Inter, vasárnap, 15:00, ÉLŐ
A Siena ősszel megtréfálta az Intert Milánóban, a kék-feketék aktívak a játékospiacon, megszerezték Zdravko Kuzmanovicot a VfB Stuttgartból, Mateo Kovacicért 11 millió eurót fizettek a Dinamo Zagrebnek, és még nincs vége: a kék-feketék megkaparintották a 19 éves uruguay-i Diego Laxalt játékjogát a Defensortól. A Siena pedig Nikolics Nemanját,. a Videoton csatárát szemelte ki. 

Genoa-Lazio, szombat, 18:30, felvételről
Tőzsérék Genoája a harmadik helyen álló Laziót fogadja, mi nem nagyon tennénk a hazaiak sikerére. A rómaiak nagyon jól szerepelnek idén, a genovaiak éppen fordítva. 

AC Milan-Udinese, vasárnap, 20:30, ÉLŐ
A Milan alaposan belehúzott: megszerezték Mario Balotellit a City-től, így összeállhat a 2010-es évek olasz válogatottjának leendő csatársora, a Balotelli-El Shaarawy páros. Kell is oda az erősítés, amelyet már az Udinese is megbánhat vasárnap...

forrás: sportklubtv.hu