Recent comments

Friss Hírek

Roma: Andreazzoli is kiállt Osvaldo mellett


Auerlio Andreazzoli a mai sajtótájékoztatón kijelentette, Pablo Osvaldo kezdeni fog a Juventus ellen.


"Amennyiben olyan állapotban lesz, akkor kezdeni fog Osvaldo, efelől nincs kétség."- kezdte a Roma mestere.

"Kemény volt ez a hét számára kimondottan amiatt, mert csupa igazságtalanságokat közöltek vele kapcsolatban az újságok."

"Ami a taktikát illeti, sok lehetőségünk van, de meglátjuk majd, hogy milyen munkát sikerül elvégezni a héten és annak fényében döntök majd. Francesco bárhol képes játszani, ezt már számtalanszor bizonyította."

A Roma jelenleg 9. a tabellán és az elmúlt hat meccsén mindössze 2 pontot sikerült szereznie.

"A cél az, hogy megnyerjük a következő meccset. Megpróbálunk egy holnapi győzelemmel kilábalni a rossz helyzetünkből, aztán majd a következőt is meg akarjuk nyerni. Realistának kell lennünk, a jelenlegi helyzet nem túl rózsás."

"Nagyon sokan lesznek kint a meccsen, nagyon tiszteletre méltó ellenfelünk lesz, ezért különös meccs lesz a szombati, nem szabad hibázni.


A Juventus nagyon erős, nagyon sokra tartom őket, azonban a két csapat közti különbséget nem mutatja megfelelően a tabellán elfoglalt jelenlegi helyezés. Conte remek munkát végzett, gratulálok neki, öröm nézni ahogy játszanak. Marchisio hiánya előny lehet számunkra, mert ő is remek játékos, de Paul Pogba továbbra is komoly veszélyt jelent majd." 

forrás: asroma.hu