Recent comments

Friss Hírek

Montella: A Juve jobb nálunk




Vincenzo Montella elismerte, a Juventus tegnap este bebizonyította, hogy jobb az általa irányított Fiorentinánál.


A két csapat tegnap Torinóban csapott össze, a mérkőzést a Juve végig dominálva, magabiztosan húzta be 2-0 arányban. A fiatal tréner elismerésének adott hangot a Bianconerit illetően.



"A Juventus bebizonyította, hogy ők a jobbak." - nyilatkozta Montella, akinek csapata a két bekapott gól ellenére jó első félidőt produkált, azonban a második játékrészben már nem tudták felvenni a kesztyűt.

"Ma a Juventus bizonyult jobbnak. Ez nem azt jelenti, hogy a Fiorentina ne próbálkozott volna, de a Juve hamar gólt szerzett és onnan kezdve sikerült kontrollálniuk a játékot pontosan úgy, ahogy azt tőlük megszokhattuk, ők egy nagy csapat."

"Egy növekedési folyamat kellős közepén vagyunk, az ilyen utak során sajnos ilyen tapasztalatokra is szükségünk van, mint ez. A Juventus jelenleg egy jobb csapat nálunk. Igyekszünk mindig a karakterünknek megfelelő játékunkat hozni, mivel ha 10 emberrel beállsz a labda mögé, akkor úgyis veszíteni fogsz." - az Aeroplanino-nak becézett egykori csatár ezzel arra utalt, hogy sok csapat 10 emberrel védekezik a Juve ellen, ők azonban nem ezt tették.

"Tegnap este a Juve megnehezítette, hogy úgy mozogjunk a pályán, ahogy szeretnénk, ez eddig nem sokszor történt meg velünk. Ez mind hasznos tapasztalat lesz a következő meccseinkre."


forrás: azzurri.co.hu