Recent comments

Friss Hírek

Marchisio: Tanulmányoztuk a Celtic játékát


Claudio Marchisio megdicsérte csapatát, mely nagyszerű Bajnokok Ligáját fut és felfedte, hogy hogyan tanulmányozták a Celtic játékát.


A középpályás a tegnap esti, 3-0-ás Juventus-győzelemmel végződő nyolcaddöntőn csapata második gólját szerezte.

"Ez egy nagyon fontos győzelem, különösen azért, mert így egy kicsit jobban tudunk a Serie A-ra koncentrálni. Még nem jutottunk tovább, de ez egy hatalmas győzelem volt egy nehéz stadionban, melyet jó teljesítménnyel értünk el."

"Igaz, hogy nehéz megfordítani egy három gólos különbséget, de sohasem szabad bármit is magától értetődőnek vennünk, és mindig ugyanazzal az elszántsággal kell pályára lépnünk."

"A csapat egy nagyszerű Bajnokok Ligája-szezont fut. Ez egy fontos jel volt, de csakis saját magunknak és senki másnak. Életbevágó volt, hogy gólt lőjünk itt, de a végén hármat is sikerült szereznünk."

A büntetőterületen belül számos lökdösődést láthattunk, amiről Marchisio elmondta, hogy ez volt a cél, hogy megakadályozzák a Celtic-et.

"Láttuk, hogy sokszor szögletekből és beadásokból szereznek gólokat, ezért mindent megtettünk, hogy megnehezítsük a dolgukat. A génjeikben van, hogy kőkemények legyenek, de mi csak  azt nyújtottuk, amit  tudunk."


forrás: Juventusfc.hu