Recent comments

Friss Hírek

Llorente: A Juve projektje fogott meg



A januári átigazolási időszakban nem dobbantott túlzottan nagyot a Juventus, csupán Federico Peluso és Nicolas Anelka érkezett az első csapathoz, ugyanakkor a torinói klub vezetősége tető alá hozott egy fontos üzletet is, méghozzá Fernando Llorente leigazolását, akinek a szerződés július elsején lép életbe.



A nyáron ingyen érkező 27 éves baszk támadó elmondása szerint nem könnyű maga mögött hagynia Bilbaót, de a Juventus az első pillanattól kezdve szerette volna megszerezni az aláírását, és nagyon is tetszik számára a torinói klub célkitűzései.

„Nem könnyű napokat élek meg. Az egyik felem azt mondta, itt Bilbaóban sokan mellettem vannak és szeretnek engem, de a másik felem azt válaszolta, a lehető leghamarabb távoznom kell innen.

Sok csapattól volt ajánlatom, de a legjobban a Juventus projektje fogott meg. Mindemellett ők a kezdettől fogva hittek bennem, és végig egyértelmű volt a szándékuk. 

Mindig is élveztem az olasz csapatok habitusát, és számomra a Juventus a legnagyobb olasz együttes. Ez a klub célként tűzte ki magának a Bajnokok Ligája megnyerését, és számomra ez a cím a legizgalmasabb kihívást jelenti.

A Juventus egy győztes csapat, mindig a sikerre törekednek, és ez igazán felvillanyoz engem.” – nyilatkozta a Juventushoz nyáron érkező Fernando Llorente.

forrás: azzurri.co.hu