Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Matrinak elege van a "topcsatár-pletykákból"



A Juve támadója szerint a klubot ért kritikák eltúlzottak, és amíg vezetik a bajnokságot nincs szükségük egy világklasszis igazolásra.


A csapatban szerinte nincsenek kiemelkedő játékosok, hanem együtt alkotnak egy egységet. a kezdőcsapatbeli helyével kapcsolatban azt mondta, tisztelni kell a rangsort, de nem szabad belenyugodni.


„Ha figyelmesen megvizsgálod a helyzetet, láthatod, ki akarja jobban a topcsatárt: a klub, vagy a média. Nekem úgy tűnik, az utóbbi. Ezért is kritizálnak minket olyan élesen. ”

„Itt nincsenek kiemelkedő játékosok, csak egy keret, ami egységként működik. A támadóink minél több gólt akarnak szerezni, de sokat dolgoznak a helyzetek kialakításán is. ”

Matri betalált a Chievo ellen, az ő góljával szerezte meg a Juventus a vezetést a 2-1-es sikerrel végződő találkozón.

„Remek gól volt. Ami azért furcsa, mert általában ha jól találok el egy lövést, nem lesz belőle gól.”

„Mindenki játszani akar, de sajnos csak 11 hely van. És mint minden csapatban, itt is megvan a rangsor. A legtöbb amit tehetsz, hogy mindent kiadsz magadból, és elgondolkodtatod az edzőt.”

„Nem vagyok elégedett, amiért csak csere vagyok, keményen dolgozom, hogy a kezdő 11 tagja lehessek. A rangsort tiszteletben kell tartanod, de meg kell próbálnod megváltoztatni.”

Mivel kevés játéklehetőséghez jutott ősszel, felmerült Matri távozása is, ő azonban nem tudott erről:


„Nem éreztem, hogy a jövőm kérdéses lenne.

 Sem a klub, sem az ügynököm nem mondott ilyet.”

forrás: azzurri.co.hu