Recent comments

Friss Hírek

Inter: Moratti kitart Stramaccioni mellett


Az Inter elnöke, Massimo Moratti állítja: töretlen a bizalom a részéről a csapat edzője, Andrea Stramaccioni felé annak ellenére, hogy a fiatal tréner kezei közül kissé kicsúszni látszanak a dolgok.



A Nerazzurri a hétvégén a sereghajtó Siena ellen szenvedett 3-1-es vereséget, ami után sokan úgy vélték, Stramaccioni napjai meg vannak számlálva.

"Volt egy beszélgetésem Stramaccionival." - kezdte a Presidente

"Természetesen még mindig hiszek benne."

"Keményen kell dolgoznunk, ébernek kell maradnunk és ki kell védenünk a minket érő támadásokat, akkor újra működni fognak a dolgok. Mérges voltam-e? Nos igen, lehet hogy belül egy kicsit dühös voltam, de lenyugodva értem haza."

Az Inter sokáig a Juve legnagyobb ellenfelének tűnt, de utolsó 7 bajnoki meccséből csak egyet nyert meg, mostanra pedig a szezont csapnivalóan kezdő Milan is beelőzte őket.

Morattit természetesen Mario Balotelliről is kérdezték, aki egykor az ő csapatában játszott, hétvégén viszont már Milan mezben rúgott két gólt.

"Azt kell hogy mondjam, hogy kapott egy kis segítséget a duplájához." - mondta mosolyogva az elnök, arra utalva ezzel, hogy a Milan 93. percben kapott 11-ese erősen véleményes volt.


forrás: azzurri.co.hu