Recent comments

Friss Hírek

Alessio: Végig kézben tartottuk a meccset






Antonio Conte eltiltásával Angelo Alessio másodedzőé volt a főszerep a mai mérkőzés utáni sajtótájékoztatón, szerinte egy percig nem volt kérdés, ki nyeri meg a párharcot.



„Egyetlen kapura lövése volt a Chievonak, amelyből gólt is szereztek ugyan, de végig kézben tartottuk a mérkőzést. A második félidő első tíz perce nem sikerült jól számunkra, ezután azonban hatástalanítani tudtuk a kontráikat. Végig a markunkban volt a győzelem, fontos három pontot viszünk haza.”

Matri és Lichtsteiner is gyengébbik lábával szerzett gólt ma, Alessio szerint ez nem véletlen.

„A kemény munka gyümölcse volt mindkét gól. Ők  azok a típusú játékosok, akik általában minden edzés után maradnak még és gyakorolják a kapura lövéseket, most mindketten betaláltak.”

A Juventus mai győzelmével válaszolt az aggódóknak, egyre többen fejezték ki ugyanis félelmüket a csapat januárban mutatott gyenge teljesítményével kapcsolatban.

„Képességeinkhez mérten mindig a maximumot nyújtottuk. Egyes mérkőzéseken sajnos az eredményen nem látszott meg az erőfeszítésünk, de a jó teljesítmény mindig megvolt. 

Jól teljesít a Napoli is, a januári mercato során is jelentősen megerősítették a csapatukat, a mi dolgunk, hogy továbbra is keményen dolgozzunk.”

Mint ismert, a Napoli a tegnapi győzelmével, ha ideiglenesen is, de pontszámban beérte a listavezető Juventust, a csapat azonban ismét be tudta állítani a három pontos különbséget.

forrás: Juventusfc.hu